Őrületes, milyen felsőtestet kreált magának Andrei Mangra, a DWS sztárja

Fotó: Instagram/Andrei Mangra
not image

Hujber Dávid

2021.június.11 - 00:43

Andrei Mangra igazi kedvenccé vált a Dancing with the Stars ideje alatt, és sokan reménykednek abban, hogy a második évadban is táncolni fog.

Hihetetlen gyorsan megy az idő, jól jelzi mindezt, hogy lassan egy év telik el a Dancing with the Stars első évada óta, amit nagyon nagy népszerűségre tett szert. Akkor még a vírushelyzet is teljesen más volt, de a stáb így is tökéletes munkát végzett.

Az adásokat élőben forgatták, ami mindig nagyobb feladatot jelent, és ez még érdekesebbé tette az eseményeket. Hétről hétre bőven volt okunk izgulni, és olyan produkciókat láthattunk, amik felejthetetlenek voltak.

Andrei Mangra volt az egyik nagy kedvenc, akinek mi is nagyon kedveltük a karakterét, ráadásul ő volt az, aki a legnagyobb sztár mellett táncolhatott. Számára is életre szóló élményt jelentett a műsor, és igazi barátok lettek Gabriela Spaniccal.

Exatlon-Ákos elmondta, mit gondol Bálint 15 milliós győzelméről

Még most is hiányzik a duójuk, de nem kizárt, hogy Mangra visszatérhet, és sokan reménykednek ebben. Az már biztos, hogy lesz második évad, és a nyári időszakot követően ismét izgulhatunk az új sztárokért.

Andrei mindig készen áll, és azóta még inkább tökéletesítette a testét, ami után csak pislognak a rajongók. Erre sem lenne panasz, ha újra lehetőséget kapna, ezúttal a második évadban, amely érzésünk szerint még jobb, még látványosabb lesz.