Clouds
21 Budapest
Dollár
360,11 Ft
Euró
391,17 Ft
Font
443,46 Ft
Bitcoin
23,206 $

Ancelotti: Vinicius Junior több tiszteletet érdemel

Fotó: MTI/EPA/LUSA/Jose Sena Goulao
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Carlo Ancelotti védelmébe vette Vinicius Juniort, s kijelentette, a játékos több tiszteletet érdemel mind az ellenfelektől, mind pedig a szurkolóktól.

Carlo Ancelotti a Real Madrid vasárnapi, az Athletic elleni 2-0-ás győzelme után kijelentette, hogy Vinicius Junior ennél több tiszteletet érdemel, rámutatva, hogy a játékos ismét a szurkolók és az ellenfél játékosainak kereszttüzébe került.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Az edzőnek a mérkőzés második félidejében le is kellett nyugtatnia Viniciust, miután az Athletic pár játékosának megnyilvánulása felidegesítette az ifjú titánt. Ancelotti később, a 83. percben végül kénytelen volt lecserélni a brazilt, miután sárga lapot kapott.

Az ESPN beszámolója szerint a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón az edző kiemelte, Vinicius Junior egy nagyszerű játékos, de nagyon érzékeny is, és nehezen viseli, hogy folyamatosan őt találják meg az ellenfelek, a szurkolók, sőt, néha még a bírók is.

Elismerte a sárga lap jogosságát, azonban rámutatott, a játékos még nagyon fiatal és nagyon komoly nyomás van rajta, majd hozzátette:

“Én nagyon kedvelem őt. Szeretnénk, ha mindenki egy kicsit jobban tisztelné őt.”

A Real Madrid a vasárnapi győzelemmel már képes tartani a lépést a listavezető Barcával a LaLiga tabellájának élén, jelenleg pedig mindössze három pont különbség van a két klub között.