Clouds
21 Budapest
Dollár
357,77 Ft
Euró
384,96 Ft
Font
437,44 Ft
Bitcoin
27,855 $

Ancelotti szerint Vinicius Junior a világ legmeghatározóbb játékosa

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Carlo Ancelotti nagyon elismerő szavakat fogalmazott meg Vinicius Juniorról, aki igencsak kivette a részét a Liverpool elleni fordításból kedd este a Bajnokok Ligájában.

Sokkoló estén vagyunk túl a Bajnokok Ligájában, ami egyúttal történelmi is volt. Senki sem számíthatott arra, hogy a Real Madrid 14 perc alatt kétgólos hátrányba kerül, majd a lefújáskor az eredményjelzőn 2-5 lesz az eredmény.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Márpedig megtörtént, amihez két kapitális kapushiba, illetve V. Junior varázslatos tehetsége is kellett. Egészen elképesztő volt, amilyen dinamikával futballozott a Real Madrid csatára, szinte minden róla szólt.

Noha Benzema is két gólt szerzett, a brazil csapattársa volt az, aki a leginkább meghatározóbb játékosként hívta fel magára a figyelmet az Anfielden. A még mindig csak 22 esztendős világsztár 2018 óta tagja a madridi alakulatnak, és nem kizárt, hogy képes lesz mindazt elérni, amit sokan Neymartól vártak az évek alatt Barcelonában és azt követően.

V. Junior a világ egyik legjobb futballistája

Ha ilyen formában futballozik tovább, egyértelmű esélyese lehet az aranylabdának, amit legutóbb Benzema vehetett át. Ancelotti, a Real Madrid edzője csak szuperlatívuszokban tud beszélni a brazil támadóról.

„Vinicius a világ legmeghatározóbb játékosa.” – jelentette ki Ancelotti a mérkőzés után. „Nincs még egy olyan játékos, mint ő ebben a pillanatban. Nem áll le a cselezésekkel, a lövésekkel. Remélem, hogy képes lesz megtartani ezt a szintet.”

„Nem könnyű így nyerni, mindenekelőtt amiatt, ahogyan a meccs kezdődött. Soha nem vesztettük el az önbizalmunkat, és fokozatosan szereztük meg a labda feletti kontrollt. Elöl hatékonyak voltunk, Vinicius pedig hihetetlen teljesítményt nyújtott.” – idézte az ESPN az olasz edzőt.