Clouds
21 Budapest
Dollár
359,81 Ft
Euró
389,59 Ft
Font
433,03 Ft
Bitcoin
22,966 $

Mióta itt jártál:

Ancelotti a Real Madrid újabb vereségéről: túlzás lenne megalázásról beszélni

Fotó: MTI/EPA-PAP/Leszek Szymanski
Sport
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Miután a Barcelona vasárnap 3-1-re legyőzte a Real Madridot, Carlo Ancelotti megjegyezte, túlzásnak érzi, hogy megalázónak nevezzék a csapat újabb vereségét.

A vasárnapi mérkőzésen Gavi juttatta előnyhöz a Barcát, majd Robert Lewandowski 2-0-ra alakította az eredményt, végül pedig a félidő után Pedri szerezte meg a harmadik gólt a csapatnak; míg Benzema szerzett egy vigaszgólt a Barcának.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Ez már a második veresége a Real Madrid csapatának mindössze egy héten belül, miután a múlt hétvégén 2-1-re kikaptak a Villarealtól a LaLigában, ahol három ponttal maradtak le a Barcától a tabellán.

Az ESPN jelentése szerint a mérkőzés után Ancelotti kissé keserűen nyilatkozott, s annyival rövidre zárta, hogy “tiszteletlenség lenne” ha valaki azt mondaná, “megalázták” csapatát, ugyanis szerinte ez túlzás. Ugyanakkor elismerte, hogy a másik csapat ezúttal jobban játszott és meg is érdemelték a győzelmet.

Ancelotti úgy fogalmazott, “hibáink határozták meg a mérkőzést”, rámutatva, hogy nem a játékosok hozzáállásával volt probléma, sokkal inkább az egyéni hibák vezettek a vereséghez.

Noha Ancelotti első, visszatérő szezonja átütő siker volt, és tavaly remek eredményeket könyvelhettek el, az idei szezon már jóval nagyobb kihívásnak tűnik. Mindenesetre leszögezte, hogy bízik a csapatban és meglátása szerint továbbra is versenyképes, a mostani vereség pedig azért fáj neki, mert “a Madrid általában megnyeri a döntőket”.