Clouds
21 Budapest
Dollár
344,78 Ft
Euró
371,26 Ft
Font
432,33 Ft
Bitcoin
26,968 $

Ancelotti helye a BL-kiesés ellenére is biztos Madridban, Modricék marasztalják

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Carlo Ancelotti helye nincs veszélyben a Real Madridnál, legalábbis erősen erre utal az olasz nyilatkozata, és két kiemelten fontos játékosa is kitart mellette.

A Real Madrid végül egy igen komoly pofonba futott bele szerda este a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján a Manchester City ellen. Az Inter kedden pedig az AC Millant ejtette ki, így angol-olasz döntő lesz a BL-ben idén, melynek legnagyobb esélyese a City.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Az elmúlt időszakban sokat pletykáltak Ancelotti jövőjéről, és az olasz elismerte, ugyan tiszteletben tartja a szerződését, mely 2024 nyaráig szól Madridban, nagyon hízelgő számára a brazil szövetség érdeklődése.

Adódik a kérdés, a LaLiga és a BL elvesztése után mennyire érezheti magát veszélyben a kispadon. „Senki sem kételkedik, mivel az elnök két héttel ezelőtt világosan fogalmazott. Szóval senki sem kételkedik.” – idézte az ESPN az olasz trénert.

Modric is azon a véleményen van, hogy Ancelotti a megfelelő választás. „A főnök megérdemli, hogy folytassa, nincsenek kétségeim. Amikor megkezdte a második ciklusát a csapatnál, minden trófeát megnyert. A tavalyi év hihetetlen szezon volt, addig idén a világbajnokságig nagyon jól teljesítettünk a LaLigában, mindenért harcban voltunk, majd jött néhány vereség, amit nem akartunk, és nem is vártunk.”

Vincius ugyancsak azt szeretné, hogy Ancelotti maradjon. „Természetesen folytatnia kell a munkát. Ez egy nehéz nap, de le kell vonnunk a tanulságokat ebből a mérkőzésből, hogy az ne ismétlődhessen meg a következő szezonban.”