Ancelotti nem szab határidőt Gareth Bale-nek

Fotó: MTI/EPA/Rodrigo Jiménez
not image

Fazekas Kiara Barbara

2021. szeptember 19. - 15:12

A Real Madrid megvárja, amíg a játékos teljesen felépül, nem akarnak kockáztatni egy ilyen komoly sérülés után.

Carlo Ancelottinak, a Real Madrid edzőjének az a célja, hogy megfelelő időt adjon Bale-nek a visszatérésre a sérülés után, hogy aztán a legjobb szinten teljesíthessen. Az orvosok körülbelül két és fél hónapra becsülték a wales-i gyógyulási idejét. 

Úgy tűnt, hogy Gareth Bale a legjobb formájában kezdheti meg a szezont, azonban a szeptember 11-ei Celta Vigo elleni mérkőzés előtti edzésen combizomsérülést szenvedett, amelynek következtében két és fél hónap kényszerpihenőre szorul. 

A klub nem akar kockáztatni a sérülésével kapcsolatban: Ancelotti egyértelművé tette, hogy nem akar határidőt szabni a játékosa számára, apránként, lépésről-lépésre szeretnének előre haladni a folyamattal – írja a Defensa Central.

Minden jel arra mutat, hogy Bale a 2022-ben lejáró szerződése után nem folytatja Madridban, akinek, úgy tűnik, nem fekszik a csapat stílusa, ugyanis az Angliában töltött ideje alatt alig sérült meg. A fizikai problémáktól eltekintve nem volt a legjobb a hozzáállása sem: Zinedine Zidane ideje alatt ahelyett, hogy a helyéért harcolt volna a csapatban, többnyire golfozott. 

A Tottenhamben töltött kölcsönjáték után teljesen megújultan tért vissza a spanyol fővárosba, azonban úgy tűnik, a múlt szellemei ismét kísérteni kezdték.