Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

Mióta itt jártál:

Amerikai politikus: a baloldali propaganda miatt egyre több a transznemű fiatal

Fotó: A 27. Budapest Pride résztvevői vonulnak az alsó rakparton, mögöttük a Margit híd 2022. július 23-án. Az LMBTQ-közösség (leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű és queer emberek) és támogatóik a XIII. kerületi Dráva utca és a Carl Lutz rakpart találkozásánál gyülekeztek, onnan indult el a Szivárvány Misszió Alapítvány által szervezett felvonulás a Szabadság térre. MTI/Koszticsák Szilárd
not image

Koós Alexandra

2022. november 24. - 19:56

Elmondása szerint a hatalmon lévők továbbra is erőltetik az ehhez köthető eljárásokat és kezeléseket, ami még tovább ront a helyzeten.

Tulsi Gabbard amerikai politikus a napokban azon véleményének adott hangot, miszerint a transznemű fiatalok számának drámai emelkedése annak a közvetlen következménye, hogy a szélsőbaloldal radikális programját ráerőltetik a gyermekekre.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Ennek kapcsán egy nemrég megjelent kutatási tanulmányt idézett, amely arra a következtetésre jutott, hogy 2016 és 2019 között 389 százalékkal nőtt az olyan rekonstrukciós műtétek száma, amelyeket javarészt kiskorúakon végeznek el.

A korábbi demokrata politikus egy másik hangsúlyos statisztikára is felhívta a figyelmet, amely szerint az elmúlt öt évben megduplázódott a transznemű fiatalok száma Amerikában, s ez állítása szerint a legkevésbé sem véletlen.

A hatalmon lévők is felelősök

Majd arra utalt, hogy mindez a radikális baloldali propaganda hibája, amely hátat fordít „az objektív valóság létezésének”, a hatalmon lévők pedig továbbra is erőltetik az olyan eljárásokat és kezeléseket, mint a pubertásgátlók – számolt be a V4NA.

Itt az orvosi intézményeket és Joe Biden amerikai elnököt emelte ki, aki egy korábbi közleményében tette világossá az álláspontját, miszerint meg kellene könnyíteni a transznemű gyerekeknek, hogy hozzájussanak a nemi hovatartozásukat megerősítő ellátásokhoz.

Azonban számos friss kutatás hívta fel arra a figyelmet, hogy ezeknek az eljárásoknak, köztük a pubertásblokkolóknak és a nemi hormonok használatának olyan következményei is lehetnek, amelyek tönkre tehetik a gyermekek életét.

Ennek kapcsán olyan mellékhatásokat jelöltek meg, mint a csontritkulás, hangulatzavarok, görcsrohamok, kognitív zavarok, sterilitás, szívroham, stroke, cukorbetegség, vérrögök és rákos megbetegedések megnövekedett kockázata.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.