Újabb lövöldözés Amerikában, három rendőrt is eltaláltak, hatalmas erőkkel vonultak ki

Fotó: Twitter/Delaware State Police
not image

Hujber Dávid

2021.június.3 - 06:32

Hatalmas rendőri erők vonultak ki a helyszínre, miután a feltételezett fegyveres elkövető három rendőrt is megsebesített.

Heti rendszerességgel történnek lövöldözések Amerikában, melyek nem egyszer halálos áldozatokkal is járnak. Rövid időn belül több ilyen eset történt, most például a delaware-i Wilmingtonban, amiről az RT is beszámolt.

A legfrissebb jelentések szerint három rendőr sérült meg a lövöldözésben, miután egy hívásra reagáltak. A feltételezett fegyveres állítólag elbarikádozta magát a környéken található egyik lakóházban.

Vége Netanjahu hatalmának, új izraeli kormány alakult

Hatalmas rendőri erő vonult ki a területre a helyszín biztosítása és a fegyveres támadó elfogása érdekében. Több fegyveres egység is megjelent, köztük egy kommandós csapattal, akik körbevették a házat szerda este, ahol a feltételezések szerint a lövöldöző rejtőzködött.

Információk szerint a három lőtt sérült rendőrt stabil állapotban szállították kórházba. A lövöldözés körülményeit egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de azt már tudni, hogy a kommandósok behatoltak az épületbe. Jelenleg nincs információ arról, hogy történt-e letartóztatás, vagy semlegesítették-e a feltételezett elkövetőt.