Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Most éri meg AMD Ryzen 7000-et venni: ajándékba kapod a Star Wars Jedi: Survivort!

TÉMÁK:
#ajándék
Fotó: Respawn Entertainment
Konzol/Videójátékok
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Ha épp processzor vásárlásban gondolkodsz, és imádtad a Star Wars Jedi: Fallen Ordert, ne is nézelődj tovább, ez a te ajánlatod: az AMD Ryzen 7000-es széria processzoraihoz ugyanis most ingyen adják a Star Wars Jedi: Survivort!

Ez már nem az első alkalom, hogy az AMD együttműködik a kiskereskedőkkel: az AMD ezúttal a Respawn Star Wars Jedi: Survivor című játékának egy ingyenes példányát kínálja fel a megvásárolt Ryzen 7 processzorok mellé.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Noha van még pár ígéretes cím 2023-ra, bizton állíthatjuk, hogy Star Wars Jedi: Survivor az idei év egyik legjobban várt játéka, olyan címek mellett, mint a szintén várva várt Resident Evil 4 és a Dead Space remake-ek, vagy a Starfield.

A 2019-ben debütált, a Star Wars Jedi: Fallen Order elsöprő sikere után érkezik a Survivor, melyben ismét Cal Kestis Jedi lovag lesz a főszerepben, a cselekmény pedig közel öt évvel az előző rész eseményei után veszi fel a fonalat. A játék megjelenésére pedig már nem kell sokat várnunk, hiszen március 17-én jelenik meg.

Azok azonban, akik a közeljövőben terveznek beszerezni új processzort, nevezetesen az AMD Ryzen 7000-es sorozatából, ingyenesen megkapják mellé a Star Wars Jedi: Survivor egy példányát.

A hivatalos weboldalon szereplő információk szerint az ajánlat kifejezetten csak a Ryzen 7700 és 7700X modellekre vonatkozik, s bár arról sem tesznek említést, hogy mely platformra kapják a vásárlók az ajándékot, szinte borítékolható, hogy PC-re.