Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,212 $

Ambrus Attila napi 18-20 órát is dolgozik

Fotó: Instagram/Ambrus Attila
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ambrus Attila őszintén beszélt a munkájáról, és arról, hogy mindez milyen elfoglaltságokkal is jár az életében.

Ambrus Attilát mindenki ismeri, és azon kevesek egyike, aki a börtönbüntetését követően új életet tudott kezdeni. Teljesen beilleszkedett a társadalomba, filmet készítettek róla, családot alapított, műsorokba szerepelt, és még sokáig folytathatnánk a sort.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Nyilván az emberek egy része továbbra is leírja őt, de ez olyasvalami, amit el kell fogadnia. Ideje sincs ilyen dolgokkal foglalkozni, mert rengeteget dolgozik, és ez hosszú-hosszú órákban mérhető, napi szinten.

„Próbálok sportolni, de valóban sok feladat áll előttem. Hétvégén workshopom van, csapatépítőkkel is készülök önkormányzatok és iskolák meghívásának köszönhetően, vásárokra járok és emellett egyedi rendeléseket készítek. Tényleg olyan az életem, mint egy diliház.” – árulta el a Bors kérdésére Ambrus Attila.

Ambrus 18-20 órát is dolgozik

Nem panaszkodik, mert sok megkeresése van, szinte minden hétvégére akad plusz program, miközben folyamatosan zajlik a termékek előállítása. Emellett természetesen az óvodába járó kislányáról sem feledkezik meg, és már a kicsi is elindult.

„Olyan szinten pörög a kiscsávó, lehet hogy mégiscsak van köze hozzám” – jegyezte meg humorosan. Nem ritka, amikor 18-20 órát dolgozik egy nap, ami igen fárasztó tud lenni, mentálisan is.

„Van a szélsőséges változat, amikor hajnali fél háromkor indulok és este 8-9 órára érek haza, ilyenkor 18-20-at dolgozom, de a könnyebb napokon is megvan a 12 óra.” Ezt követően pedig jön a család, már amennyire marad rájuk energiája.