Clouds
21 Budapest
Dollár
353,06 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
434,46 Ft
Bitcoin
27,590 $

Szaúd-arábiai Nagydíj: egymás mellett Alonso és Verstappen köre az FP2-ről (videó)

Fotó: EPA/STR
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy remek összehasonlítást kaptunk arról, mennyivel volt gyorsabb Max Verstappen Fernando Alonsónál pénteken a Szaúd-arábiai Nagydíjon.

Kezdetét vette a Szaúd-arábiai Nagydíj, miután a mezőny elhagyta Bahreint. A csapatok kaptak egy kis pihenőidőt, most azonban minden a versenyzésről szól, és már dörzsölhetjük is a tenyerünket.

Soron kívül Fontos üzenetet küldött a NAV az adózással kapcsolatban

Gyorsan zajlanak az események a helyszínen, már túl is vagyunk az első két szabadedzésen, melynek ideje alatt Carlos Sainz Jr. mentett egy nagyot a Ferrarival. Mindenki igyekezett kicentizni a dolgokat, hogy minél jobb időt fussanak.

Egyelőre nem láthattunk nagy csattanást, de ez még változhat, hiszen az időmérőn és a versenyen még inkább feljebb fognak kapcsolni a csapatok. Az senki számára nem okozhat meglepetést, hogy a Red Bull a leggyorsabb autó, és csak az a kérdés, mennyivel.

A Mercedesnek nemcsak emiatt fájhat a feje a Ferrarival, mert az Aston Martin nagyon megérkezett. Fernando Alonso most egy olyan autóban ül, amivel 40 felett is képes lehet megnyerni a bajnokságot.

Alább egy remek videós összehasonlítást láthattok arról, hogy Verstappen mennyivel és hol volt gyorsabb Alonso F1-es Aston Martinjánál. Valószínűleg lesznek még éles csaták közöttük, legalábbis mindenki ebben reménykedik.