Dollár
395,03 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,15 Ft
Bitcoin
16,181 $

Alonso a legnagyobb sztárokat megillető fogadtatásban részesült Szingapúrban

MTI/EPA/MATTEO BAZZI

Bense Róbert

2022. szeptember 30. - 06:39

A kétszeres világbajnokot majdnem ledöntötték a lábáról a rajongók Szingapúrban. A spanyol fenomént láthatóan nem zavarta az óriási tömeg.

Fernando Alonso saját instagram-oldalán osztotta meg azt a néhány másodperces videót, melyen vélhetően a repülőtéren próbál utat törni magának a biztonsági emberek, és rengeteg szimpatizáns gyűrűjében.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

A száguldó cirkusz ezen a hétévégén Szingapúrban állomásozik, ahol hatalmas népszerűségnek örvend az F1, és természetesen 2005 és 2006 világbajnoka is, aki 41 évesen is meghatározó alakja a sportágnak.

A spanyol versenyzőt a 2023-as szezonban is egészen biztosan láthatjuk, hiszen az Alpine után jövőre az Aston Martin csapatához igazol, ahol a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel ülését foglalhatja el.

Alonso eddig 32 futamgyőzelmet aratott pályafutása során, a dobogón pedig 98 alkalommal állhatott. Legutóbb tavaly zsebelhetett be egy harmadik helyet, hét év után ez volt az első pódiumos helyezése.

Idén többször is közel állt az újabb bravúrhoz, kétszer volt ötödik és kétszer hatodik, folyamatosan szállítja a top tízes, pontszerző helyeket az Alpine számára. Ha továbbra is így folytatja, 2014 után a legjobb helyezését érheti el a vb-pontversenyben.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.