Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Alonso már birtokba is vette az új céges verdát az Aston Martinnál

Fotó: Fernando Alonso, az Alpine spanyol versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Belga Nagydíjának otthont adó spa-francorchampsi pályán tartott sajtótájékoztatón, Stavelot közelében 2022. augusztus 25-én. A futamot augusztus 28-án rendezik. MTI/EPA/Stephanie Lecocq
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Várható volt, hogy Fernando Alonso ezentúl Aston Martinnal fog közlekedni, és a céges verdája is komoly lesz.

Fernando Alonso egy igazi veterán F1-es versenyző, aki 40 felett is az egyik legjobb pilóta. Ehhez kétség nem férhet, emiatt is igazságtalan, hogy „mindössze” két világbajnoki cím áll a neve mellett, mert a tudása alapján ez sokkal több is lehetne.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Valamiért nagyon kevés alkalommal állt mellé a szerencse, de nem adja fel, és mivel még mindig pokolian gyors, az F1-ben is vannak lehetőségei. Sokat is tesz ezért, folyamatosan fitten tartja magát, ami megint önmagáért beszél.

Mentálisan is kellően erős a királykategóriához, és ha kapna egy igazán gyors autót, valószínűleg harcban lenne a címért. Az idei évtől az Aston Martinnál folytatja tovább, és nagy kérdés, hogy milyen autója lesz 2023-ban.

Óriási meglepetés lenne, ha az új autó ott lenne a három legjobb gép között, de soha ne mondd, hogy soha. Az Aston Martinnál is régóta dolgoznak a 2023-as autón, és nagyot szólna, ha ki tudnák hívni a Ferrarit, a Red Bullt és a Mercedest.

Alonso közben átvette a céges Aston Martinját, ami számára is egy álomautó. Nagyon boldog és elégedett, valószínűleg ő választotta a modellt, ami megint csak fekszik a személyiségének és a karakterének.

Még több bulvár: Rácz Jenőt megoperálják