Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,569 $

Réka kimondta, nem akarja Alekosz társaságát (videó)

Drámai helyzet alakult ki Réka és Alekosz között az Ázsia Expresszben, így nem tudni, hogyan lesz a folytatás.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz körül ismét izzik a levegő, és nem éppen pozitív módon. Egyre több a sötét felhő felette az Ázsia Expresszben, de mivel még mindig versenyben van, továbbra is esélyes arra, hogy megnyerje az új évadot Rékával.

Kecskés Enikővel volt egy igen komoly vitája, aki még a mikroportját is ledobta magáról. A modell készen állt arra, hogy kizárják őt emiatt a versenyből, viszont ez nem történt meg, tekintettel voltak a készítők a helyzetre. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Alekosz arra is kíváncsi, miért csak 50 kilós nők ülnek a luxusautókban, és ő is ilyen autókkal és nőkkel akar járkálni. Enikő már nagyon unta a dolgot, és látni lehetett rajta, hogy elege van mindenből.

Mindeközben Kucsera Gábor több dologra is felnyitotta Réka szemeit, aki élvezte a közös utat a legendás sportolóval. Gábor is jól érezte magát, sokat beszélgettek, ami elgondolkoztatta Rékát.

Alekosz döntés elé állította Rékát, miszerint akarja-e a társaságát, vagy sem. „Döntsd el most, tessék!” – mondta Alekosz, amire Réka nemmel felelt, de hogy ennek mi lesz a folytatása, jelenleg nem tudni.