Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,54 Ft
Euró
381,88 Ft
Font
445,18 Ft
Bitcoin
43,194 $

Alekosz szívtelennek, lelketlennek és flegmának nevezte Kecskés Enikőt

Alekosz nem kertelt, egyenesen megmondta a véleményét Kecskés Enikőnek, de közben tetszik is neki a lány.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Alekosz mindig felhívja magára valahogyan a figyelmet, emiatt nem kell aggódnunk. Most az Ázsia Expressz szól róla, ami sok nézőt köt le, és mivel még mindig versenyben van a ValóVilág egykori győztese, a kritikák sem maradhatnak el.

Már önmagában az nagy dolog, hogy Alekoszék ott vannak a döntő közelében, és továbbra is az a céljuk, hogy nyerjenek. Réka viszont talán túlságosan is sok mindent tűr el Alekosznak, akit sajnálnak a versenytársai. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Enikő is megpróbálta felhívni Alekosz figyelmét arra, hogy jobb lenne másképpen bánnia Rékával. Annyira nem akart foglalkozni ezzel a TV2 sztárja, és inkább Enikőt jellemezte, akit kissé lelketlennek, szívtelennek és flegmának nevezett.

Részben ezt pozitívan mondta, mert bejön neki a modell, viszont visszafelé ez már nincs így. „Nekem mindig is hiányzott az életemből ez a fajta nő.” – mondta Enikőnek a kamerák előtt Alekosz.

Enikő véleménye szerint Alekosz messziről egy nagyon szórakoztató személyiség, viszont nagyon hullámvölgyekben mozog. Az interjúban a modell elárulta, már nagyon unta a beszélgetést, miközben Alekosz folyamatosan csak beszélt, kérdéseket tett fel neki. „Kicsit fárasztó volt.”