Dollár
428,93 Ft
Euró
420,87 Ft
Font
476,73 Ft
Bitcoin
19,366 $

Megállíthatatlan az Aldi: újabb boltot nyit, ezúttal Egerben

Fotó: Twenty20
not image

Borbély Fanni

2022. április 26. - 16:03

Az egriek pedig minden bizonnyal nagyon fognak örülni, hiszen eddig nem volt Aldi a városban.

Az Aldi csütörtökön nyitja meg legújabb üzletét Egerben, a Mátyás király utca 138. szám alatt, ami azért is izgalmas, mert az új bolt közvetlen szomszédságában, vagyis a Mátyás király utca 139. szám alatt egy Penny üzlet is van.

Soron kívül Sáfrány Emese forró dekoltázsától mindenről megfeledkezel

Egerben a vásárlók eddig csak a Penny, a Spar, a Tesco és a Lidl üzleteiben tudtak vásárolni, s bár a helyi lapok már több alkalommal is pedzegették, hogy a közeljövőben érkezhet a városba egy Aldi is, egészen mostanáig nem lehetett tudni a konkrét tervekről.

Az Egrinapok.hu értesülései nyomán a Napi azt írja, az új üzlet ráadásul az egész országban a második legnagyobb alapterületű bolt lesz, a maga 1421 négyzetméterével. Ez pedig azt jelenti, hogy még a Lurdy-házban található, eddig legnagyobbnak számító, 1300 négyzetméteres üzletét is lekörözi majd, ám csak a második lesz a szegedi, 1500 négyzetméteres Aldi után.

Az Aldi lassan, de biztosan terjeszkedik Magyarországon: jelenleg több mint 150 üzletből áll a magyarországi bolthálózat, de a vállalat tervei szerint pár éven belül mintegy 200-250 boltra bővítenék a hálózatot, ez pedig jóformán le is fedné a piacot a vállalat várakozásai szerint.