Álarcos énekes: Szandi jódlizva énekelte el a Wellhello slágerét, ez volt a büntetése

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 20. - 21:56

Még szerencse, hogy Szandi büntetést kapott, máskülönben nem hallhattuk volna ezt a slágert ebben a különleges feldolgozásban.

Az Álarcos énekesben is javában zajlanak az események, folyamatosan jönnek az új epizódok, és hamarosan az X-Faktor jubileumi adása is elindul. Az új nyomozócsapat eddig nem járt sok sikerrel, bár legutóbb szereztek egy fontos pontot.

Fluor Tomi tökéletesen érzett rá arra, hogy ki van a Zsiráf jelmeze alatt, aki Nemazalány volt. A csinos és szexi fiatal énekesnő mindent megtett azért, hogy ne ismerjék fel, de Tomi résen volt, és tökéletesen tippelt.

Szandi is megpróbált nagyot húzni, méghozzá azzal, hogy bedobja a szuperkártyát, melynek segítségével akár azonnal leleplezhetnek valakit, de csak abban az esetben, ha jól tippelnek, máskülönben büntetés jár érte.

Álarcos énekes: képgaléria Szabó Zsófi nagyon szexi szettjéről

Szandi olyannyira magabiztos volt, és egyúttal kíváncsi is, hogy most először felhasználta a kártyát, amivel nem ért célt, mert rossz volt a tippje. Ezután vállalnia kellett a büntetést, ami egyúttal történelmi jelentőséggel is bírt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.