Dollár
392,71 Ft
Euró
406,85 Ft
Font
471,67 Ft
Bitcoin
16,899 $

Újra lesz Álarcos énekes az RTL Klubon, de Balázsék távoztak a nyomozói székből (videó)

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 16. - 12:55

Bejelentették, hogy visszatér az Álarcos énekes az RTL Klubon, ráadásul egy teljesen új nyomozói csapattal, mivel a régiek közül senki sem lesz ott.

Vadonatúj álarcokkal tér vissza a világ legtitokzatosabb és legőrültebb showműsora, az Álarcos énekes – írja az RTL Magyarország a hivatalos közleményében.

Soron kívül A Bizottság támogatja, hogy Magyarország megkapja a helyreállítási alap pénzeit

A népszerű szuperprodukció rengeteg újdonsággal érkezik: egy teljesen új, négytagú nyomozói gárda mutatkozik be és a káprázatos maszkok között, Magyarországon először, egy duó is rejtőzik – azaz ketten vannak egy páros álarc mögött! A Csacsi és a Lovag rögtön két hírességet is rejt, sőt, az is garantáltan lázban tartja majd az egész országot, hogy vajon ki van a Cápa, a Róka, a Kacsa vagy a többi zseniális maszk mögött.

Az új nyomozók rendületlenül készülnek a feladatra, többen közülük testközelből élték át az Álarcos énekes varázsát. A vadonatúj harmadik évadban nyomozóként tér vissza az RTL Klub képernyőjére a legendás énekes-előadóművész, Szandi.

Őt Szabó Zsófi színésznő, illetve egy rutinos Álarcos-gárda segíti a maszkok leleplezésében: az első évad ezüstérmes Robotja, aki a második évadban vendégnyomozóként is bemutatkozhatott, Nagy Ervin, színész. A negyedik nyomozó pedig nem más, mint a második évad Süti álarca mögé rejtőzött zenész, Fluor Tomi.

Schobert Norbi nem viccel, hajnali 5 órakor már edzett

Ők négyen állnak neki vasárnap esténként a teljesen új, ismét szemkápráztató álarcok leleplezésére, Istenes Bence műsorvezetésével. Szeptember 5-től folytatódik a világ legtitokzatosabb és legőrültebb showműsora az RTL Klubon! Ki van a maszk mögött?

Álarcos énekes – új évad szeptember 5-től minden vasárnap 19.00 órától az RTL Klubon.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.