Aki szerint csak egy nagy női mell lehet igazán vonzó, akkor az most figyeljen!

Instagram/Jasmine Tookes
not image

Hujber Dávid

2021.március.5 - 16:47

Az egyik legnagyobb általánosítás, hogy egy kisebb női mellett nem lehet elég vonzó, ami óriási tévedés, sok szempontból is.

Megannyi szép dolog van egy női testben, amiket mindig érdemes kiemelni, hiszen továbbra sem kapnak kellően nagy figyelmet az igényes bókok a mai világunkban. Egyrészt a szerepek részben felcserélődtek, másrészt kikoptak az igazi értékek.

Nyilvánvalóan vannak kivételek, de sajnálatos módon egyre kevesebb. Minden abszolúte felszínessé és közönségessé kezd válni. Az igényes erotikára is messze kevesebb az igény, mert az emberek mindent azonnal akarnak…

Sok olyan dolog tűnt el, amik régen alapvető értékkel bírtak, ma már pedig szinte nem is léteznek. Néhány esetben általánosítások vették át a helyüket, mint például az, hogy sokak szerint igazán a nagy női mellek a vonzóak.

Félelmetes képet posztolt magáról Pásztor Anna

Ez távolról sem igaz, mert minden női mell vonzó tud lenni, Rengeteg frusztrációt okoznak ezzel a nőknek és vannak, akik ezen helytelen általánosítás miatt döntenek úgy, hogy kés alá feküdnek, noha nem is biztosak benne.

Jasmine Tookes ékes példája annak, hogy nemcsak a nagy női mellek igazán szexik, vonzóak és különlegesek. Minden mellméret szexi tud lenni és ezt jobb, ha páran észben tartják, mert fájdalmat okozhatnak az embertársaiknak ezekkel a kijelentésekkel.