Ajándékkártyákat osztogat az Xbox, ingyen kaphatunk fantasztikus játékokat a webáruházban

Twenty20
not image

Kulcsár Péter

2021. július 28. - 17:12

Érdemes lesz ellátogatni az Xbox weboldalára, ugyanis a felhasználók számára ingyen ajándékkártyákkal kedveskedik a Microsoft.

A Game Rant magazin szúrta ki, hogy a nyári vásár közeledtével az Xbox hivatalos webes üzletében ajándékkártyákkal próbálják meg a júzereket rávenni arra, hogy költekezzenek a platformon.

Egyelőre úgy tűnik, semmiféle feltétele nincs annak, hogy megkapjuk ezeket a bónuszokat, elég csupán böngésznünk a játékok között, és véletlenszerűen megkaparinthatjuk a virtuális kuponokat.

Az Egyesült Királyságban regisztrált felhasználói fiókok 4 és 8 fontos ajándékkártyákkal gazdagodtak, míg az EU különböző régióiból 5 és 10 eurós kuponokról számoltak be, amelyeket valóban teljesen random módon kaptak meg a gamerek.

A Microsoft Ultimate Game Sale visszatérésével egyébként bődületes akciók várnak minket az Xbox webáruházában, bizonyos exkluzív címeket 80 százalékkal olcsóbban szerezhetünk be.

Megemlíthetjük közülük a Halo Wars 2: Complete Edition című alkotást, amit szintén rendkívül kedvezményes áron zsebelhetünk be, ha pedig mindez nem lenne elég, akkor ingyenes game-eket is magunkénak tudhatunk, hála a Games with Gold szolgálatatás augusztusi frissítésének.