Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Az Air India New York-i járatán egy férfi levizelt egy nőt

TÉMÁK:
#18 #utas
Fotó: Unsplash/Philip Myrtorp
Epic
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

Elkeserítő, hogy erről szólnak a hírek, de sajnos megtörtént: egy férfi máig ismeretlen indíttatásból levizelt egy nőt egy repülőn.

Az Al Jazeera Suman Nalva újdelhi rendőrségi szóvivő vasárnapi beszámolója nyomán jelentett arról, hogy az indiai rendőrség letartóztatott egy férfit, miután az az Air India New York-i járatának fedélzetén levizelt egy nőt. A szóvivő azonban azt nem árulta el, hogy a minősíthetetlenül viselkedő férfi mivel indokolta tettét.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

A Times of India értesülései szerint a férfi részeg volt, s úgy tudják, hogy egy újdelhi bíróságra került az ügye, mely 14 napra börtönbe küldte arra az időre, míg a rendőrség megvizsgálja a feljelentést, melyben szeméremsértéssel vádolják a férfit.

Akár három év börtönbüntetésre is számíthat. Sugata Bhattacharjee, a járat egyik utasa újságíróknak nyilatkozva megosztotta, szemtanúja volt a folyamatnak, ahogy a férfi “túlzott mennyiségű alkoholt fogyasztva” lerészegedett a repülőn, majd összefüggéstelenül kezdett beszélni, s több alkalommal is ugyanazt a kérdést tette fel neki, amikor megpróbált beszélgetésbe elegyedni a többi utassal.

Az Air India egy közleményben tudatta, hogy a férfit 30 napra kitiltották, s jelentették az ügyet a Polgári Légiközlekedési Főigazgatóságnak (DGCA), India repülésbiztonsági felügyeletének.

A DGCA azonban azt közölte, hogy további részleteket vár az ügy kapcsán az Air Indiától, ugyanis úgy tűnik, hogy a légitársaság alkalmazottjai nem tartották be az ilyen helyzetekre vonatkozó előírásokat.