Ahogyan még soha ezelőtt nem láthattuk Berki Mazsit és Berki Krisztiánt

not image

A T-800-as

2021.február.28 - 08:23

Talán életük egyik legkülönlegesebb fotózásán vannak túl Berkiék. A szerep rendkívül jól állt neki és Mazsi úgy nézett ki, mintha egy Walt Disney meséből lépett volna elő.

Az utóbbi években nagy divattá váltak a különböző egyedi témájú profi fotózások. Egy külön ipar kezdett el erre épülni Magyarországon és számtalan egészen hihetetlen minőségű sorozatot láthattunk már.

A sztárok is szívesen mondanak igent egy ilyen felkérésre vagy lehetőségre, mivel olyan karakterek bőrébe bújhatnak, amire normál körülmények között nem lenne esélyük. Mintha egy hollywoodi filmben találnák magukat.

Jó érzés beleélni magad egy szerepbe, főleg ha olyan igényesen rakják ezt össze, hogy az még egy filmben is megállná a helyét. Berki Krisztiánéknak most pontosan egy ilyen élményben volt részük farsang idején.

Exatlon: Bálint reakciója mindent elmond Benő távozásáról

A téma Piroska és a Farkas volt, ami egészen betalált, különösen Mazsi kapcsán. Káprázatosan néz ki, meseszép az arca és a vörös egy nőn sem állna jobban, mint rajta. Valószínűleg a nagy kritikusok is inkább kerülik most a posztot.

Sőt, egy kulisszák mögötti videós anyag is készült a nagy eseményről, amit ezen a linken keresztül érhettek el. Nem stúdiós képekről van szó, egy valódi erdőben készültek a felvételek, amik nagyon visszaadták a hangulatot.