18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Agyonlőttek egy férfit, aki kotrógéppel hajtott házaknak és autóknak (videó)

Fotó, illusztráció: Rendőrök a New York városához közeli Jersey Cityben elkövetett lövöldözés helyszínén 2019. december 10-én. A lövöldözés a város temetőjében egy igazoltatást követően kezdődött, majd az elkövetők egy boltban barikádozták el magukat. Több mint egyórás tűzharc kezdődött, amelynek végeztével hatan meghaltak, köztük egy rendőr és többen megsebesültek. MTI/EPA/Justin Lane
Észak-Amerika
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Drámai videó látott napvilágot arról az esetről, ami nemrég történt Vineland városában, ahol egy férfi kotrógéppel hajtott neki házaknak és autóknak a környéken,

A New Jersey-i főügyészi hivatal tette közzé azokat a drámai felvételeket, amiknek a végén halálos lövést kap az ügyben érintett 20 éves férfi. A rendőrök felszólították, hogy álljon meg, de a férfi nem reagált, majd eldördült a halálos lövés.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Az eset még a múlt hónapban, december 18-án történt, amikor az időközben elhalálozott fiatal férfi egy munkagéppel kezdett el randalírozni hajnali 5 óra körül. A rendőrség azonnal kivonult a helyszínre, és látták, hogy a férfi össze-vissza hajt a kotrógéppel, miközben házaknak és autóknak csapódik.

A rendőrök testkamerás felvételeiből tisztán látszik, hogy mi történt, több ilyen videós anyag is készült, illetve az otthoni biztonsági kamerák anyagait, valamint a mobiltelefonos videókat is felhasználták a nyomozás során.

A rendőrök 30 percen át próbálták jobb belátásra bírni a férfit, ami alatt három rendőrautóban és egy mentőautóban is kárt tett. Jelentős károkat okozott, életveszélyes volt, amit a kotrógéppel csinált a házak és autók között.

Hatalmas tűzvész pusztított New Jersey-ben egy vegyi üzemben (videó)

Az egyik autóban egy nő ült, amikor nekiment a kotrógép, ami újabb figyelmeztetés lehetett a rendőrségnek, hogy cselekedniük kell, mielőtt még valaki életét veszíti. Az észak-karolinai bíró is látta a felvételeket, majd úgy döntött, hogy azokat nyilvánosságra hozhatják.

Három helyi rendőr könnyebb sérüléseket szenvedett az incidens során, és a nyomozók már beszéltek a lelőtt férfi családjával, megmutatván nekik a felvételeket. A főügyészi hivatal egyelőre nem adott tájékoztatást arról, hogy mi lehetett a férfi indítéka.