Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Aggasztó hírek: nem lehet tudni, Celine Dion koncertezik-e még valaha

TÉMÁK:
#Betegség #Bulvár
Fotó: Celine Dion kanadai énekesnő Alexandre Vauthier francia tervező 2019-es tavaszi-nyári haute couture kollekciójának bemutatóján a párizsi divathéten 2019. január 22-én. MTI/EPA/Etienne Laurent
Style
not image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az 54 éves dívához közel álló források szerint régóta találgatják, hogy a betegség milyen hatással lesz Celine karrierjére.

A kanadai énekesnőnél korábban súlyos betegséget, úgynevezett stiff-person szindrómát (SPS) állapítottak meg az orvosok, amelynek tünetei már évek óta gyötörték, s emiatt többször is el kellett halasztani a fellépéseit.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Celine Dion könnyek között, a közösségi médiás oldalán osztotta meg a betegsége hírét a rajongóival, akiknek azt is elmondta, hogy sajnálatos módon le kell mondania a közelgő európai koncertturnéját, ugyanis kezelésekre kell járnia.

Kiemelte, az élete már kezd olyan lenni, akár egy „nyitott könyv”, de addig nem akart semmit sem mondani, amíg nem állt rá teljesen készen, majd elmagyarázta, hogy az SPS okozza azokat az izomgörcsöket, amelyekkel régóta küzd.

„A betegség kihat a mindennapjaimra, nehézséget okoz a járásban, és a hangszalagjaim sem úgy működnek, ahogyan kellene. Megszakad a szívem, de így nem tudom februárban megkezdeni az európai turném”

– mondta.

Minden nap azért küzd, hogy visszanyerje az erejét

A hirado.hu beszámolójából kiderül, miszerint az 54 éves dívához közel álló források azt is elárulták, hogy egyelőre nem lehet tudni, Celine visszatérhet-e valaha a koncertezéshez, vagy egyáltalán a turnézáshoz.

„Már egy ideje találgatjuk, hogy a betegsége milyen kihatással lesz a karrierjére, de most már egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy Celine nem fog visszatérni a színpadra”

– osztották meg.

Bár a kór gyógyíthatatlan, a terápiáknak köszönhetően lelassítható a betegség romlása, amely kezelések nélkül ágyhoz kötné a beteget, ám az énekesnő hangsúlyozta, hogy remek szakemberek állnak mellette, és a gyermekei is támogatják.

Állítása szerint minden nap egy gyógytornásszal dolgozik, hogy vissza tudja nyerni az erejét és ismét színpadra állhasson, ami saját bevallása alapján is óriási küzdelem, ám továbbra sem hajlandó feladni, hiszen a fellépés és az éneklés az élete.