18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Bemászott az ablakon, és megerőszakolta alvó áldozatát egy férfi

Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021.június.23 - 20:43

Szexuális erőszak vádjával állt bíróság elé az a budapesti férfi, aki bemászott egy lakás ablakán azzal a céllal, hogy megerőszakolja a bent gyanútlanul alvó nőt.

Az ugyeszseg.hu szerint a svéd állampolgárságú sértett két barátnőjével együtt, 2019 októberében, a pár napos Budapesten tartózkodásuk ideje alatt egy VII. kerületi lakást bérelt.

A sértett és barátai 2019. október 29-én szórakozni mentek, ahonnan a sértett korábban ment vissza a bérleménybe, mint a barátnői.

A vád szerint a férfi a hajnali órákban bemászott a VII. kerületi lakás résnyire nyitva hagyott ablakán. A lakásban egyedül tartózkodó sértett ekkor – ittas állapotából adódóan – mélyen aludt.

A vádlott az alvó, védekezésre képtelen állapotban lévő sértettről lehúzta a ruháját és szexuális cselekményt végzett. A sértett közben felébredt, ekkor a vádlott a nőt a hátára fordította és megpróbálta folytatni a szexuális cselekményt, az ekkor már teljesen magához tért nő azonban védekezni kezdett, a lábával eltolta a férfit, aki ekkor felhagyott a cselekményével, és az ablakon keresztül elhagyta a lakást.

A Budapesti VI. és VII. Kerületi Ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő 39 éves férfit szexuális erőszak bűntettével vádolja és vele szemben végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta a vádiratban.