Dollár
392,68 Ft
Euró
411,01 Ft
Font
476,63 Ft
Bitcoin
17,077 $

A világ egyik legnépszerűbb fesztiválja is a koronavírus áldozatául eshet

TÉMÁK:
#Fesztivál
Kult

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A legnagyobb világsztárok által is gyakran látogatott Coachella fesztivál is lekerülhet az idei fesztiváltérképről, miután egyre többet hallani annak esetleges lefújásáról.

Pontosabban csak “átprogramozásáról”, ugyanis a Forbes információi szerint a normál esetben április 10-17 között megrendezett eseményt elhalasztják, és új időpontban, egészen pontosan október 9 és 16 között tartják majd meg.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Bár a mértékadó lap információi az esetek többségében igaznak bizonyulnak, egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni azt, hiszen a szervezők még továbbra sem szólaltak meg az ügyben, noha annak halasztását több forrás is megerősítette a Forbesnak.

Nem a Coachella az egyetlen zenei esemény, amely körül problémák körvonalazódnak a koronavírus terjedése miatt, hiszen korábban a Green Day és a koreai BTS is lemondta már különböző koncertjeit. A szabadtéri tömegrendezvények egyre nagyobb számban történő betiltása miatt a lemondások és átfoglalások száma vélhetően tovább fog nőni a következő hetekben, és csak remélni tudjuk, hogy, mire a Sziget fesztivál sorra kerül, a vírus már lecsengőben lesz.