A világ egyik legjobb futballügynökének öt nagy húzása januárra

Erling Haaland, a Borussia Dortmund játékosa, miután csapata 3-2-re gyõzött a TSG 1899 Hoffenheim ellen a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. augusztus 27-i mérkõzésen Dortmundban. MTI/EPA/Friedemann Vogel
not image

Borbély Fanni

2021. október 24. - 12:35

Mino Raiola ügynök, aki nemcsak a játékosok jó menedzseléséről, hanem a nagy jutalékokról is híres, öt nagy húzással készül a januári téli átigazolási időszakra.

Ne feledjük, hogy Raiola a nemzetközi futballélet több nagyszerű játékosát, például Paul Pogbát vagy Erling Haalandot is megszerezte, és nem kizárt, hogy ügyfelei még a vártnál hamarabb is átigazolhatnak. Íme az 5 nagy húzás, amit Raiola januárra tervez:

Paul Pogba: A francia játékos 106 millió euróért csatlakozott a Manchester Unitedhez a Juventustól. Öt év után lejár a szerződése, és a francia középpályás nem tervezi a hosszabbítást. Éppen ezért a United nem nézné rossz szemmel, ha januárban távozna, hogy legalább egy win-win üzletet tudjon kialkudni.

Erling Haaland: Az ő helyzete bonyolultabb, mint Pogbáé, de Raiola nem zárja ki, hogy valamelyik klub több pénzzel megelőzve a többieket, kifizeti a tekintélyes összeget, 160 milliót. A klubok szándéka szerint várnak jövő évig, amikor ez az összeg 68 millióra csökken, de vannak anyagilag nagyon erős klubok, ami miatt egyesek többet fizethetnek, hogy a világ egyik legjobb csatárával az élre álljanak.

Ryan Gravenberch: A holland középpályás az Ajax egyik legígéretesebb fiatal tehetsége. A fiatal sztárra már nagy csapatok is kíváncsiak, köztük a Liverpool és a Manchester United, akik a legjobb helyzetben vannak a szerződtetésére. A De Telegraaf szerint azonban az Ajax felvette a kapcsolatot Raiolával, hogy hosszabbítást ajánljon a játékosnak, és lekösse őt a következő átigazolási időszakra.

Matthijs De Ligt: A Juventus nem szeretné elveszíteni őt, hiszen két évvel ezelőtt 68 milliót költöttek rá, de a játékosra több klub is vágyik. A hollandot már a Manchester Cityvel és a Chelsea-vel is kapcsolatba hozták.

Stefan De Vrij: Az Inter Milan játékosa már tavaly nyáron is közel állt ahhoz, hogy Angliába távozzon. A Nerazzurri azonban szeretné megtartani őt, és nem lenne meglepő, ha új szerződést tennének le Raiola asztalára, bár a téli távozása sem kizárt.

(fichajes.net)