A TV2 műsorvezetője személyesen ismerte a Dunakeszin megölt 7 éves gyermeket, sokkolta a halálhír

Fotó: Unsplash/Paul Einerhand
not image

Takács Petra

2021. szeptember 14. - 14:27

Hogy lehet megölni egy gyereket?!? – tette fel a kérdést Szebeni István közösségi oldalán kedden. A TV2 műsorvezetőjének kisfia együtt járt óvodába korábban a megölt 7 éves fiúval.

Sörétes vadászpuskával lőtte le volt párját, anyósát és hétéves kisfiát egy férfi Dunakeszin, majd bement a házba és magával is végzett. A szomszédok végignézték, ahogy a férfi hidegvérrel fejbe lőtte a gyermekét. Láthatásról hozta vissza a kisfiát, akivel három órát késett. A pár ezen összeveszett, ekkor került elő a fegyver. A férfi hidegvérrel gyilkolt. A nyílt utcán végzett áldozataival.

„Hogy lehet megölni egy gyereket?!? Videót akartam készíteni, de képtelen vagyok rá. Nem hiszem el, hogy ez megtörténhet. Nem ölhetsz meg egy gyereket! Nem teheted!! Nincs rá mentség!! Nem bánthatsz egy gyereket!”

– írta közösségi oldalán Szebeni István.

Hozzátette, hogy azért tettem ki ezt a posztot, mert – mint fogalmazott – elég volt!

„Nap mint nap ezzel szembesülök a munkám által is, hogy nem tudjuk megvédeni a gyermekeket. Az iskolákban, a szülői bántalmazástól, legyen az lelki vagy fizikális! A mi felelősségünk, hogy vigyázzunk rájuk, hát milyen emberek vagyunk?? Gyűlöljük egymást, pedig a gyerekeknek békében és szeretetben kellene felnőniük Ébredjünk már fel, könyörgöm, tegyünk már valamit!”

– hangsúlyozta a Tények műsorvezetője.