Dollár
393,44 Ft
Euró
406,56 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
16,277 $

A születésnapos 74 éves Stallone még mindig masszívan néz ki

not image

A T-800-as

2020. július 8. - 13:40

Sly ennyi idősen is nagyon jó formában van, és csak nehezen fog rajta az idő. 74 éves lett, aminek az alkalmából a lányai ünnepi reggelit készítettek számára.

Sly ennyi idősen is nagyon jó formában van, és csak nehezen fog rajta az idő. 74 éves lett, aminek az alkalmából a lányai ünnepi reggelit készítettek számára.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Hihetetlen vagy sem, Sylvester Enzio Stallone már 74 éves, akinek a filmjein generációk nőttek fel: Rocky, Rambo, Cobra, Cliffhanger, Pusztító, A specialista, Dredd bíró, Daylight, Cop Land… Sorolhatnánk még, mert kiváló alkotások fűződnek a nevéhez.

Mindig kissé szomorúsággal tölti el a szívünket, hogy ezek a hatalmas sztárok is megöregednek. Valahogy róluk azt gondolhatjuk, hogy ez soha nem következik be, de sajnos ők sem halhatatlanok, és ez így van rendjén.

https://liner.hu/szabalyos-kort-ir-le-scherzinger-fenekenek-formaja/

Stallone nemcsak remek színész, hanem nagyon kreatív rendező is, aki még mindig aktív. 1969 óta van a szakmában, és számtalan kasszasiker fűződik a nevéhez. Szerencsére a kora nem akadályozza meg abban, hogy újabb és újabb filmekben működjön közre.

Emellett egy kiváló ember is, aki szinte mindig kedves a rajongókkal és az őt kísérő fotósokkal. Számtalan ilyen videót láthattunk már róla. Az évtizedek alatt bőven volt ideje hozzászokni ehhez a légkörhöz, aki egykor az egyik legkeresettebb színész volt Hollywoodban, bár most sem panaszkodhat.

Ahogyan a formájára sem, mert noha már közelít a 80-hoz, folyamatosan edz, és durva formában van. A 12 milliós Instagram oldalán egy menő képet osztott meg magáról, ahogyan a 74. születésnapján reggelizni készül, amit a lányai állítottak össze számára. Viccesen megjegyezte, addig fog enni, amíg fel nem robban, majd irány a konditerem.

Isten éltessen, Sly! Megkérdőjelezhetetlenül az egyik legjobb vagy, és sok egészséget kívánunk még Neked, örök kedvencünk!

https://www.instagram.com/p/CCT0V63pzmU/

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.