Szavak nincsenek Sarka Kata formája láttán

not image

A T-800-as

2021.február.27 - 12:05

Még a lélegzetünk is elállt, amikor megláttuk Sarka Kata aktuális formáját odakint, aki szintén igyekezett kihasználni a jó időt.

Számítson bármit is, folyamatosan Veletek vagyunk ezekben a nehéz időkben, lélekben. Mi is azon emberek közé tartozunk, akik imádnak mozogni, edzeni járni, de most sokkal fontosabb, hogy legyűrjük a harmadik hullámot.

Ez persze nem jelenti azt, hogy ne használhatnánk ki a lehetőségeket egy kis mozgásra, mert mindez még mindig adott. A jó idő beköszöntével rengetegen döntöttek úgy, hogy a szabad ég alatt végeznek edzéseket, vagy csak lemennek futni.

A futás a legegyszerűbb módja a mozgásnak, ami gyakorlatilag mindent átmozgat és közben kikapcsol. Nagyon nagy szükség van erre ezekben az időkben, és azok, akik nem is nagy rajongói ezen mozgásformának, mégis próbálják csak ki, mert érhetik őket meglepetés.

Olyan kép jelent meg Gáspár Laci kedveséről, hogy szinte már izzik

Korábban mi sem voltunk túlzottan oda a szimpla futásért, majd meglepődve tapasztaltuk, hogy mennyi minden felszabadul ilyenkor az emberben. Valószínűleg Sarka Kata is így van ezzel, aki már több száz kilométert futhatott az élete során.

Nemrég a Margit-szigetről jelentkezett be egy futás előtt/után, és azt kell mondjuk, hogy jobban néz ki, mint eddig bármikor. Pokolian jól áll rajta a fekete futógatya és a kék felső. „Valami készül…” – írta sejtelmesen a posztjában.