Dollár
393,44 Ft
Euró
406,56 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
16,277 $

A Series X és a PS5 gyártását sem fogja befolyásolni a koronavírus-járvány

not image

Kulcsár Péter

2020. május 15. - 08:47

A korábbi vészjósló hírek ellenére szinte biztosra vehetjük, hogy sem a Sony, sem a Microsoft nem kockáztatja meg az esetleges halasztást.

Bár a PlayStation 5 kinézetéről még mindig semmit nem tudunk, ahogyan az érkező játékokról sem, ezért páran megszellőztették, hogy idén már nem kapjuk meg az új konzolokat. A Nintendo Switch gyártásai jelenleg szintén állnak, amelynek következtében komoly hiány lépett fel a globális piacon.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Az egyik bennfentes japán újságíró, Mocsizuki Takasi azonban jó hírekkel szolgált a kételkedőknek. A Bloomberg lap hasábjain megjelent interjúban arról beszélt, hogy a Microsoft és a Sony is olyan országokban fogja elkezdeni az alkatrészek gyártását, ahol a koronavírus-járvány még nem ütötte fel nagyobb mértékben a fejét.

Bár Kínában pár hete hivatalosan kijelentették, hogy vége a pandémiának, nemrég újabb eseteket fedeztek fel, ami után kialakulhat egy második hullám is, a két nagyvállalat főbb üzemei pedig pont a távol-keleti országban találhatóak.

Phil Spencer minden egyes nyilatkozatában korábban hangsúlyozta, a Microsoft nem tér el az ütemtervtől, így év végén elkezdődhet a Series X árusítása világszerte. Reméljük, hogy Mocsizuki szavai mindezt alátámasztják és valóban nem kell tartanunk egy esetleges csúszástól.

Felemás érzéseink vannak az új információk kapcsán, melyeket a Microsoft egyik fejese osztott meg nemrég:

https://liner.hu/a-fejlesztok-donthetik-el-hany-fps-sel-futnak-majd-a-jatekok-a-series-x-en/

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.