Clouds
21 Budapest
Dollár
367,09 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
440,70 Ft
Bitcoin
22,972 $

Kiderült, mikor tér vissza az RTL közkedvelt sorozata

TÉMÁK:
#RTL #Sorozat
Fotó: RTL Magyarország
Kult

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Azok, akik szeretik a A Séf meg a többiek című sorozatot, most jól figyeljenek.

A rajongók visszajelzései előtt meghajolva nagyobb adagokban várja régi és új nézőit a saját gyártású szitkom. A tavasszal vetített tíz epizódból felzárkóztató maraton is lesz. November 27-én 19 órakor újra megnyitja kapuit a Monet étterem: új epizódokkal folytatódik – írja az RTL Magyarország

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

A Séf meg a többiek (gyártó: Scripted Productions)! Visszatér az alkoholista és sportfogadás-függő Győző séf, tovább bonyolódik Milán és Viki románca, a Séf és Júlia közötti rivalizálás pedig új szintre lép majd.

A már megismert és megkedvelt karakterek mellé pedig új szereplők is érkeznek: az étterem tulajdonosának felesége mindent felforgat és átalakítás, ráadásul felbukkan egy titokzatos vevő-jelölt is. A szitkom műfajához méltóan továbbra is helyzetkomikumok sokasága várja majd a saját gyártású sorozat nézőit

A nézők visszajelzései alapján november 27-től négy vasárnap este is extra mennyiséget tálal az RTL a sorozatból: aznap három, egy héttel később újabb három, majd két-két epizóddal érkezik majd A Séf meg a többiek!

Aki pedig lemaradt volna az előzményekről, az most egy rendhagyó A Séf meg a többiek-maraton keretében pótolhatja majd a hiányzó részeket! November 26-án este ugyanis az RTL egyben leadja a széria tavasszal vetített tíz epizódját.