A Richter állja a gyermekek magánstrandos belépőjét

A Lupa Beach Aréna Budakalásznál 2019. július 2-án. A sporttelepen rendezi a Magyar Strandlabdarúgás Menedzsment Nonprofit Kft. a magyar strandfocibajnokságot. MTI/Bruzák Noémi
not image

Borbély Fanni

2021.június.10 - 13:44

A strandkomplexumot működtető vállalat közleménye szerint a jövő héttől egy héten keresztül ingyen léphetnek be a magánstrandra a gyermekek.


A Richter Gedeon Nyrt. gyógyszercég biztosította a támogatást ahhoz, hogy a gyermekek június 14-től belépő megváltása nélkül mehessenek strandolni a Lupa Beach-re.

A Lupa Beach-et működtető vállalat csütörtökön tette közzé, hogy a megújult családi részen többek között vízi dodzsem, ugráló várak és óriás trambulin is várja a gyermekeket. De ha ez nem lenne elég, adott a lehetőség strandfocira, röplabdára, de akár a szörföt is kipróbálhatják majd.

A Lupa-tavi magánstrand 2018 májusában nyitotta meg kapuit, a magánstrand kialakítása pedig 3 milliárd forintjába került a vállalatnak, amelynek résztulajdonosa a fesztiválbizniszből, többek között a Szigetről is ismert Gerendai Károly – írja a Napi.