Dollár
393,56 Ft
Euró
408,13 Ft
Font
472,40 Ft
Bitcoin
16,846 $

A rendőrök közúti ellenőrzést végeztek Sárpilisen, de erre ők sem számítottak

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt
not image

Borbély Fanni

2021. május 13. - 16:55

A rendőrök a Tolna megyei Sárpilisen végeztek közúti ellenőrzést, melynek során véletlenszerűen megállítottak egy autót, s kis túlzással elmondható, hogy a sofőr minden szabályt megszegett.

A szekszárdi körzeti rendőrök közúti ellenőrzést végeztek május 10-én, Sárpilisen, melynek során egy autót és annak sofőrjét ellenőrizték. A körzeti megbízottak az intézkedés során megállapították, hogy a férfi által vezetett autót korábban hivatalból kivonták a forgalomból, sőt, a jármű műszaki érvényessége is több mint fél éve lejárt.

Soron kívül Az Európai Unió Bírósága megvédte a paksi bővítést

A rendőrök az eljáráskor szokásos módon elkérték a sofőr okmányait is, azonban mint kiderült, a férfi nem tartotta magánál a dokumentumokat. Mivel a gépjármű közúti közlekedésre alkalmatlan volt, a rendőrök elvették a gépjármű rendszámát is – írja az Origo.

Ha ez nem lenne elegendő, mint kiderült, a férfinek még csak jogosítványa sem volt, de, hogy tényleg kerek egész legyen a történet: a biztonság kedvéért egy szondáztatást is végeztek a rendőrök, mely során kiderült, hogy az érték pozitív, így további mintavételre elő is állították a vakmerő férfit.