A Real Madridhoz kerülhet Haaland

not image

Kornis Vivien

2021.február.16 - 05:42

Erling Braut Haalanddal erősítené a csapatát a következő szezonra a Real Madrid, Ramos sorsa pedig egyelőre kérdéses.

Erling Braut Haaland leigazolását fontolgatja a Real Madrid, aki remek lehetőséget jelent a spanyol labdarúgócsapat számára, hiszen úgy tűnik, Mbappé csatlakozása a klubhoz egyre valószínűtlenebb.

Mbappé nemrég utasította el a Madrid öt évre vonatkozó ajánlatát, Luka Jovic pedig idén az Eintracht Frankfurtnál szerepel kölcsönben, miután a Reálnál való szereplése viszonylag kudarcos véget ért.

A Haaland beszerzéséhez vezető út a Jovictól való megválással lehet kikövezve, hiszen a spanyol klub azt fogtolgatja, a bosnyák játékost és némi készpénzt kínál a Drotmundnak norvég származású csatárért cserébe, ami vonzó lehet a pénzügyi problémákkal küzdő német egyesület számára.

A nemsokára 35. születésnapját ünneplő Ramos a múltban többször is szemezett már más csapatokkal, de eleddig mindig sikeresen hosszabbították meg a játékos szerződését.

Arról szólnak a pletykák, hogy a járványhelyzet miatt szintén pénzügyi nehézségekkel szembenéző csapat elnöke, Florentino Perez 10%-os fizetéscsökkentéssel ajánlott két évre szóló hosszabbítást a kapitánynak. A Sportslens mai cikke szerint egyre közelebb kerül a játékos és a csapat a megegyezéshez, pedig a Nemzeti Sport 4 napja arról írt, értesüléseik szerint Ramos valószínűleg távozik a Real Madrid éléről.