A Real Madrid is versenybe száll a tehetséges védőért, Varane pótlására érkezhet

Zinedine Zidane, a Real Madrid francia vezetõedzõje a spanyol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában játszott Real Madrid-Valencia mérkõzésen az Alfredo Di Stefano Stadionban 2020. június 18-án. A Real Madrid 3-0-ra gyõzött. MTI/EPA-EFE/Juanjo Martin
not image

Nagy Noel

2021.május.2 - 15:39

Spanyol sajtóértesülések szerint a Real Madrid is beszáll a Manchester United és a Chelsea mellé a Jules Kounde leigazolásáért folytatott versenybe.

A 22 éves francia bekk remek két évet töltött a Sevilla hátsó négyesében, amellyel kivívta magának a legnagyobb európai klubok figyelmét. Az eddigiek során arról lehetett hallani, hogy Koundé aláírásáért elsősorban a Manchester United és a Chelsea állnak sorban.

A londoni kékeknek olyannyira komoly az érdeklődése, hogy Thomas Tüchel hajlandó lenne Hakim Ziyechet is beáldozni, csakhogy el tudják csábítani a Sevillától. A Vörös Ördögök pedig egy megfelelő párt akarnak Harry Maguire mellé találni, melyet Koundéban látnak elsősorban.

Az AS értesülései szerint azonban nem csak a két angol csapat, hanem a Real Madrid is kinézte magának a 22 éves franciát, Zinedine Zidane ugyanis mindenképpen szeretne magának még egy hátvédet igazolni, miután David Alaba érkezéséről már csak a hivatalos bejelentés hiányzik.

Még Sergio Ramos és Raphael Varane jövője is kérdéses a blancóknál, akár az is elképzelhető, hogy mindketten távoznak a szezon végén, ezért Zidane frissíteni akarja a lehetőségeit a középhátvédek terén, melyre alkalmas igazolás lenne Koundé.

Amennyiben a francia leigazolása nem jönne össze, akkor az AS szerint a Real Madrid alternatívaként Pau Torrest, a Villareal védőjét azonosította be, de Koundé továbbra is az első számú célpont a védelem megerősítésére.

A Real Madrid pedig a pénzt sem sajnálná a franciáért, állítólag egy 60 millió euró értékű játékos+pénz ajánlatot terveznek a Sevilla elé tenni, ám erről jelenleg nem tudni további részleteket, hogy kit vonnának be az üzletbe.