Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,606 $

A Real Madrid elnöke tagadja, hogy bármi köze lenne Messi távozásához

Fotó: MTI/EPA/EFE/BALLESTEROS
not image

Borbély Fanni

2021. augusztus 11. - 17:08

A Real Madrid elnöke közleményt adott ki, amelyben tagadja Jaume Llopis, a Barca korábbi bizottsági tagjának vádjait.

Florentino Perez már egyetlen ellene szóló információt sem fogad el. Korábban inkább nem állt bele a pletykákba, de mostanra elege van abból, hogy egyesek minden újságban megjelennek olyan nyilatkozatokkal, amelyekben olyan tettekkel vádolják, amelyeket soha nem követett el. A legújabb eset most szerdán történt.

Soron kívül Faragó Tamás megrendülten nyilatkozott Csapó Gábor haláláról

Jaume Llopis, a Barca bizottságának korábbi tagja néhány nappal ezelőtt lemondott, azt állítva, hogy Joan Laporta Florentino Perez által volt befolyásolva annak érdekében, hogy Leo Messi távozzon a klubtól. Ami egyébként teljesen valótlan, ahogyan azt maga Florentino Perez is elmondta egy hivatalos nyilatkozatában:

“Kategorikusan hamis állítás, hogy régóta barátságban állok az FC Barcelona vezérigazgatójával, Ferran Reverterrel, mivel ő egy olyan személy, akivel életemben mindössze kétszer találkoztam, egyszer négy hónappal ezelőtt, a másik pedig múlt szombaton, azon a találkozón, amelyre Barcelonában került sor Joan Laporta elnökkel és Andrea Agnelli elnökkel, amikor már megtörtént a hivatalos kommunikáció Messiről”.

Ezek után pedig helyreigazítást követelt az ilyen teljesen valótlan állítások miatt: “Ezért remélem, hogy Jaume Llopis a lehető leghamarabb helyesbíti ezeket a kijelentéseket, amelyek nem felelnek meg az igazságnak”. Ellenkező esetben, ahogy az ilyenkor lenni szokott, jogi eljárás indul majd ellene rágalmazás, hamis vádaskodás és imázsának rombolása miatt – írja a Defensa Central.

Néhány ember egyenesen megszállottja Florentino Péreznek, s azt hiszik, hogy ő a hibás mások minden bajáért. Komoly bátorság kellett ahhoz, hogy hamis vádakat találjanak ki, és Messi Barcelonából való távozását a Real Madrid elnökének tulajdonítsák.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.