A Pólus Center biztonsági őrei akadályozták meg Gődényt a dedikálásban

not image

A T-800-as

2020. december 13. - 03:46

Az Index beszámolója szerint Gődény György nem lehetett ott a saját eseményén,, miután a biztonsági őrök megakadályozták ebben.

Az Index beszámolója szerint Gődény György nem lehetett ott a saját eseményén,, miután a biztonsági őrök megakadályozták ebben.

A lap arról ír, hogy nemrég a rendőrség által előállított, majd aznap (péntek) este elengedett vírusszkeptikus egy igen kellemetlen helyzetbe került, amikor tudatosult számára, hogy nem vehet részt a saját eseményén.

Maga az esemény a Pólus Center bevásárlóközpont földszintjén került volna megrendezésre. Egy előre meghirdetett közönségtalálkozóról volt szó, amin Gődény vehetett részt. Egyelőre csak annyit tudni, hogy a gyógyszerészt kihallgatták, és péntek este elengedték.

Mint arról a liner.hu beszámolt, az operatív törzs szintén pénteken erősítette meg, hogy egy több hete folyamatban lévő ügy kapcsán többeknél házkutatást tartottak rémhírterjesztés miatt, de a hatóság rendelkezés elleni uszítás gyanúja is fennáll.

Hajnalban bekopogtak a rendőrök a vírustagadó Gődény Györgyhöz

Az Index azt is írja, hogy ugyan a Pólus Center őrzői végül beengedték Gődényt az épületbe, és sétálgathatott is, nem „telepedhetett” le sehova sem. Ettől független azonban nyilván bárki odaléphetett hozzá beszélgetni.