A pofon után Zidane sem tud sok mindent mondani a Real Madridnál

not image

A T-800-as

2020.október.23 - 03:20

Egy nem várt pofonba futottak be a madridiak, amire 1986 óta nem volt példa, miután sorozatban három alkalommal is kikaptak a Bajnokok Ligájában.

Egy nem várt pofonba futottak be a madridiak, amire 1986 óta nem volt példa, miután sorozatban három alkalommal is kikaptak a Bajnokok Ligájában.

A Real Madrid hazai pályán fogadhatta a Bajnokok Ligája „B” csoportjában a Shakhtar Donetsk együttesét, akik végül 3-2-re legyőzték a spanyolokat. Óriási meglepetést okoztak ezzel, de az Inter sem bírt a Borussia Moenchengladbach játékosaival, ahol 1-1-es végeredmény született.

Ez most azt is jelenti, hogy egy kör után a Real Madrid az utolsó helyen várja a folytatást, és a kilátások nem a legjobbak, mert egyelőre akadozik a gépezet, amivel Zidane egyre nagyobb nyomás alá kerülhet.

Az is sokba kerülhet, hogy nem igazolhattak a nyáron, és túl öreg a keret. A francia szakember, aki nemrég történelmet írt a BL-ben, érthető módon nem volt boldog a kialakult helyzet miatt, aminek hangot is adott az ESPN hasábjain.

„Rossz érzés. Minden összejött. Az első gólnál hibáztunk, majd hiányzott a magabiztosság. A második félidőben jól reagáltak a játékosaim, de ez egy rossz játék volt, egy rossz éjszaka. Én vagyok a csapat edzője, nekem kell megtalálnom a megoldást. Ma este ez nem sikerült.”

„Kicsit mindenhol kevesek voltunk. A magabiztosság az, ami igazán hiányozhatott. Tudjuk, hogy milyen helyzetben vagyunk. Ez volt a második rossz meccsünk. Most fel kell készülnünk a következőre. Egyértelműen én vagyok a felelős.”

„Ez boldogtalanná tesz engem a játékosok kapcsán. Nagyon sok mindent nyertek már, és nem érdemlik meg ezt, de ilyen a futball. Arra kell gondolnunk, hogy ez a nap borús volt, de holnap újra ki fog sütni.”

Hivatalos összefoglaló videó a Barcelona-Ferencváros mérkőzésről: a gólok

Sergio Ramos, a csapat kapitánya térdsérülés miatt hagyta ki a BL meccset, de az ESPN forrásai azt mondták, hogy várhatóan fitt lesz a Barcelona elleni nagy eseményre ezen a hétvégén. Közben Luka Modric is mondott pár szót. „Nincs idő sajnálni magunkat. Jó dolog, hogy jön az El Classico… Nem felejtettük el, hogy hogyan kell játszani. Az El Clasico mindig más, és fel fogunk lépni arra a szintre.”