Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,959 $

A Nagy Ő: Tóth Dávid elmondta, milyen nők nem jönnek be neki

Tóth Dávid elárult magáról pár dolgot a Mokka vendégeként, közvetlen azelőtt, hogy elindulna a Nagy Ő című társkeresős műsor, amiben az ő szívét kell majd meghódítania a nőknek.

Fotó: Instagram/Tóth Dávid
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint derült égből a villámcsapás, annyira hirtelen jött a Nagy Ő bejelentése, ráadásul nem sokan számítottak arra, hogy Tóth Dávid lesz a főszereplő, aki nemrég még a Dancing with the Starsban szerepelt, és kapott pár negatív kritikát a teljesítménye miatt, miközben majdnem a műsor végéig versenyben maradt.

Most egy teljesen más műsorban kap lehetőséget, aminek a középpontjában a szerelem áll. Péntek reggel a TV2 vendége volt, és a Mokkában beszélt arról, hogy mi várhat a nézőkre. Istenes Laci humorosan megkérdezte, ekkora a baj, hogy egy komplett műsort csinálnak Dávid számára a nőkeresés miatt? Soron kívül Kövesd élőben Szoboszlai szombat délutáni meccsét az angol bajnokságból

„Egy komplett műsort vonsz magad köré, hogy csajozzál?” – tette fel a kérdést Istenes. „Én nem így fogalmaznék, de élek a lehetőséggel.” – válaszolt mosolyogva az olimpikon, aki korábban még az Exatlonban is szerepelt, így ez már a harmadik nagy műsora lesz a TV2-vel.

„Mondhatni, nagyon jókor jött a megkeresés, mert már több mint három éve egyedül vagyok, és voltak kisebb-nagyobb, hosszabb próbálkozásaim, de nemigazán sikerült eddig megtalálni azt a társat, akire vágyom.”

Sarka Kata elegánsan is lélegzetelállítóan néz ki

Három év nagyon hosszú idő, de nem volt meg a szikra, amire Dávid vágyik, aki nem hisz a szerelem első látásban. A lécet azonban nem szeretné lejjebb rakni, így bárki is jelentkezik, nem lesz könnyű dolga.

Dávid az életében eddig összesen körülbelül négyszer-ötször volt szerelmes, de évek óta nem érezte azt, amit régen. Azok a nők, akik túlságosan alacsonyak és dohányoznak, nincs igazán esélyük. Emellett a sportoló szereti, ha valaki sportos, és a külső tulajdonságok mellett fontos a belső, hiszen anélkül semmi sem működhet.

Mivel Dávid szereti a természetet, így aki nem nagy természetjáró, az se igazán gondolkozzon el a jelentkezésen. „Belül romantikus vagyok, de nem mindig sikerült kimutatni az érzelmeimet.” – mondta a Nagy Ő. Hangsúlyozta, egyáltalán nem tudja, hogy kik jelentkeznek, ebbe nem lehet beleszólása, így minden meglepetés lesz számára, ugyanakkor bízik benne, hogy olyan lányokat válogatnak be, akikkel jól ki fog jönni.

Kiderült, hogy körülbelül két hétre volt szüksége a döntés meghozatalához, ám végül igent mondott, bár eleinte nagyon meglepődött a felkérésen.