Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

A Nagy Ő: Mimi szerint Klaudia öreg és csúnya

Fotó: TV2

Takács Petra

2022. november 25. - 07:30

Klaudia és Mimi igen csúnyán összeszólalkozott egymással a konyhában, majd a fiatal lány megjegyezte, hogy a versenytársa öreg és csúnya.

Árpa Attilát rögtön lenyűgözte Mimi, amikor meglátta őt, és sokan azt gondolhatták róla, hogy egy csendes lány. Nos, messze nem az, és egyre inkább többet hallhatja a hangját, már egy komoly vitája is volt.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Egyes véleményeivel megosztja a nézőket, nem mindig szimpatikus az embereknek, de ez minden mással így van. Nem lehet mindenkinek megfelelni, és várható volt, hogy előbb-utóbb nagyobb lesz a feszültség a lányok között.

Sokakat meglepett, amikor kiderült, hogy Klaudia versenyben maradhatott, míg Erikának mennie kellett. Utólag Attila elismerte, a döntése nem biztos, hogy helyes volt, és egy óvatlan pillanatban Erikának hívta Klaudiát.

Mimi és Klaudia a konyhában szólalkoztak össze, mert a fiatal lány úgy érzi, sokszor szólogat be neki, mint amikor azt mondta, nem tud olvasni. Klaudia számított arra, hogy sok fiatal lesz versenyben, és szerinte az a dicsőség, ha valaki 40 felett néz ki jól, mindenfajta bevakozás nélkül. „Nem 30 évesen…”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.