Dollár
393,44 Ft
Euró
406,56 Ft
Font
470,04 Ft
Bitcoin
16,277 $

A Nagy Ő: Fanni másodszorra hagyta faképnél Dávidot, ennyi volt? (videó)

Fotó: Instagram/TV2
not image

Hujber Dávid

2021. december 14. - 20:37

Fanni nem akart tovább „gyertyát” tartani, és úgy döntött, hogy feláll az asztaltól, ami lehetséges, hogy a rózsájába fog kerülni.

Tóth Dávid számára is egyre élesebbek és kellemetlenebbek a helyzetek, valószínűleg kevesebbet fog mosolyogni a folytatásban, mert olyan lányokat is le kell küldenie, akikben sok potenciált lát.

Soron kívül Itthon is hatalmasat emelkedhet a cigaretta ára az Európai Bizottság döntése miatt

Mivel hamarosan véget ér A Nagy Ő, elkerülhetetlen, hogy legyenek még drámák vagy fordulatok. Nagy titok övezi, hogy ki lett a befutó a nyári forgatások végén, jelenleg tippelni sem tudnánk, annyira gyorsan változik a kép.

Nemrég még Laura állt Dávid szívéhez a legközelebb, ami sokakat meglepett, mert a lány csak később csatlakozott Cintiával. A sportoló még a ma esti ceremónia előtt közölte Cintiával, hogy nincs meg közöttük a kapocs, ami nem okozhat meglepetést, hiszen alig beszélgettek.

Laura közben kiszúrta, hogy Dávid Annabellával vált heves csókokat a villában, noha azelőtt tért vissza Fannival a randiról, ahol hasonlóan jól érezte magát. A fiatal lány összezavarodott, és nem esett jól neki a jelenet, ahogyan Fanninak sem.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.