Dollár
392,08 Ft
Euró
405,80 Ft
Font
469,75 Ft
Bitcoin
16,986 $

A Nagy Ő: Erika szerint minden nőben elbújik egy szajha is

Fotó: TV2

Takács Petra

2022. november 25. - 06:38

Egészen meglepő volt az a beszélgetés, ami Árpa Attila és a visszatért Erika között zajlott A Nagy Ő legutóbbi adásában.

Árpa Attila kapott egy több mint különleges meglepetést Lékai-Kiss Ramónától, aki összehozott neki egy randit a korábban kiejtett Erikával. Tette ezt azért, mert a filmsztár megbánta, hogy nem adott rózsát a nőnek, és látszott rajta, hiányzik neki.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

A nagy találkozás megtörtént, közösen fürdőztek, jól érezték magukat, majd jött a vacsora. Gyakorlatilag egész nap együtt voltak, és közben rengeteget beszélgettek, sokat tudtak meg egymásról, ami fontos volt.

Attila a beszélgetés során megjegyezte, a szexualitás is fontos része egy kapcsolatnak, és amikor ott ültek a dézsában, érzett valamilyen közelséget, talán először közöttük. Ennek kapcsán kérdezte meg Erikát arról, hogyan élte meg mindezt, illetve mi a véleménye a témáról.

A nő elárulta, régebben azt gondolta magáról, hogy nagyon konzervatív, aztán rájött, ez nem így van. „Amikor egy nő azt gondolja, hogy az úrinő az úrinő, de az úrinő lehet szajha is. Egy nőben minden benne van azt gondolom.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.