Clouds
21 Budapest
Dollár
359,52 Ft
Euró
390,06 Ft
Font
443,99 Ft
Bitcoin
22,875 $

A Nagy Ő: az egyik nagy esélyes faképnél hagyta Tóth Dávidot (videó)

Fotó: Instagram/TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az eddigi képek alapján valóban az egyik nagy esélyesről beszélhetünk, aki lehetséges, hogy elszakítja magát A Nagy Ő-től a büszkeségével.

Hamarosan folytatódnak A Nagy Ő kalandjai, sok izgalmas epizód vár ránk, és biztosak lehetünk abban, hogy még rengeteg minden fog történni. Rövidesen azonban ki kell derülnie, hogy ki kapja az utolsó rózsát.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Egyelőre mindenki elfogadta a felajánlott rózsákat, ám már olyan lány is volt, aki a rózsaceremónia előtt köszönte meg a lehetőséget, és kiszállt a játékból. Valószínűleg még maradhatott volna, de nem látta Dávidban a potenciált.

Az is igaz, hogy privát randijuk sem volt, és Dávid ugyanazt mondta, mint a lány, tehát egyik fél sem bánhatja igazán a dolgot, maximum csak barátság lehetett volna közöttük. Ez azonban kevés, a műsor sokkal többről szól, de nincs garancia a szerelemre.

Elhunyt a TV2 egyik munkatársa, 49 éves volt

Dávid már nem egy lánnyal csókolózott, amivel még közelebb került hozzájuk, és legalább három olyan versenyző van, akik iránt erősebb érzése is lehet. Mivel hamarosan párt kell választania, ez már számára is rettentő nehéz lesz.

Lapozó: 1 2