Clouds
21 Budapest
Dollár
359,46 Ft
Euró
390,10 Ft
Font
444,07 Ft
Bitcoin
22,771 $

A Nagy Ő: ennyi volt, már a ceremónia előtt eldőlt az egyik lány sorsa

Fotó: Instagram/TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem okozott túl nagy meglepetést a döntés, mivel egyik fél sem érezte a tüzet, bár a lehetőséget sem kapta meg igazán a lány.

Hamarosan rózsaceremónia, de akárcsak legutóbb, ezúttal is idő előtt gyakorlatilag kiszállt a játékból egy lány. Egy olyan lányról van szó, aki csak nemrég csatlakozott a mezőnyhöz, de azóta nem sok lehetőséget kapott.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Laura és Cintia váratlanul toppantak be, Stohl András mutatta be őket Tóth Dávidnak, aki végül úgy döntött, miattuk két lánytól is elköszön. Laura azonnal levette a lábáról, míg Cintia nem, és érezni lehetett, hogy nincs meg közöttük az összhang.

A ceremónia előtt Dávid őszintén leült beszélgetni Cintiával, akinek elmondta, úgy érzi, hogy nem tudtak megnyílni egymásnak. „Ezt én is így érzem, mert vártam tőled valamiféle jelet, ami után elindul ez a folyamat.”

Farm VIP 2: sokkoló párbaj, hihetetlen végjáték, itt az új kieső

Dávid szerint talán nem véletlenül nem jött ez a jel, ami nem volt tudatos tőle, hanem sokkal inkább ösztönös. „Én úgy érzem, hogy köztünk nem alakult ki semmiféle olyan kapcsolat, ami szükséges lenne egy komoly párkapcsolathoz.”

Lapozó: 1 2