Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

A Nagy Ő: Bogi megint odaszólt, de hogyan dönt Árpa Attila? (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nem kevesen vannak, akik a legkisebb mértékben sem tudják elképzelni Bogit Árpa Attila mellett, a lány mégis ott van a döntőben.

Bogi A Nagy Ő elejétől kezdve megosztja a nézőket, legalábbis a közösségi médiás hozzászólások alapján biztosan. Nem kevés negatív kritikát olvasni a neve mellett, és a villában is csak úgy repkedtek rá a jelzők.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Többeknek ellenszenves a stílusa, nem tudnak azonosulni vele, ám mégis eljutott a döntőig, ahol Timivel kell megküzdenie. Ennek a nagy küzdelemnek azonban nem Magyarország lesz a helyszíne, hanem Toscana.

Egy rendkívül izgalmas utolsó epizód vár ránk hétfőn, amikor is kiderül, hogy ki lett a befutó. Talán még érdekesebb kérdés, hogy a győztes lány egyáltalán együtt van-e még a filmsztárral, és ha nem, mi ennek az oka.

Ha pedig igen, mennyi élményt szereztek azóta, és hogyan áll a kapcsolatuk. Hamarosan ezekre a kérdésekre kivétel nélkül választ kaphatunk, előtte viszont hétfőn érkezik az utolsó epizód, egyenesen Toscanából, ahol Bogi finoman megjegyezte, nem tudja, hogy Timi mit keres ott.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2