Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

A Nagy Ő: fürdőruhában villantotta meg a kerek fenekét Bogi (videó)

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Mindeközben a lányok kibeszélték a társukat, akire nem riválisként tekintenek, szerintük finoman szólva sem illik Árpa Attilához.

Nagyon érdekes lesz látni, hogyan választ Árpa Attila A Nagy Ő végén, és ki lesz az a két lány, aki közül valaki megkapja az utolsó rózsát. Addig még nem egy drámai fordulat várható, és kiderül, kitől kapta a hatalmas pofont Attila.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Még mindig sokan vannak a villában, mindenki igyekszik jól helyezkedni a játékban, de azok sem érezhetik magukat biztonságban, akik már csókolóztak Attilával. Már csak amiatt sem, mert a végén kevés rózsa marad, így biztosan lesz olyan lány, aki noha kapott csókot, mégis mennie kell.

Erre minden eddiginél több az esély, hiszen Attila már három nővel is csókolózott, és nehéz elképzelni, hogy nem lesznek újabb csókváltásai. Többek között Erikával is érik neki a dolog, de Fruzsit sem hagyhatjuk ki a körből, akárcsak Mettát.

Legutóbb Bogi volt a szerencsés, aki kapcsán Mimiék megjegyezték, nem látnak benne riválist, és nem tudják elképzelni Attila oldalán. Szerintük, ha együtt lennének meg eseményen, Boginak még csak megszólalnia sem kellene… „Elég, ha csak ránézel.” – mondta Mimi.

Mindeközben Bogi egyedül medencézett odabent, megvillantva a fenékformáját, illetve a tetoválásait is láthattunk. Attila nem volt jelen ekkor, de nem kizárt, hogy lesz még hasonlóra lehetősége a következő napokon.

Még több bulvár: Dancing with the Stars: Gabriela Spanic dekoltázsa mindent vitt a döntőben