Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

A Nagy Ő: eddig nem látott felvételek jelentek meg a forgatásról (videó)

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon érdekes részleteket tudhattunk meg A Nagy Ő forgatásáról, mialatt betekintést kaphattunk a kulisszák mögé.

Szalontai Rita kreatív producer elmondta, nagyon sok hölgy jelentkezett a műsorba, hogy harcba szálljanak Árpa Attiláért, de ami igazán érdekes, hogy igen széles spektrumon mozgott mindez az életkorukat tekintve.

Soron kívül Még mindig a panelt a leggyorsabb eladni az ingatlanok közül

Voltak, akik 45-50 évesen is jelentkeztek, míg a fiatal korosztályból szintén sokan tették ezt meg, akik például csak a húszas éveik közepén járnak. A producer elárulta, a nők többsége arról beszélt, hogy nem is keresi a saját korosztályát, ha párkapcsolatról van szó, és érezni is, hogy keresetebbé váltak az érett férfiak.

A kiválasztásnál többek között azt is figyelembe vették, hogy a hölgyek valóban érdeklődnek Attila iránt, komolyak-e az érzéseik ebből a szempontból. Dános Ildikó főszerkesztő is megszólalt a videóban, aki a napi rutinról tett említést, és kiderült, hogy általában nagyon korán kezdik a napot.

Ekkor már kész tervvel rendelkeztek, ugyanakkor figyelembe vették azt is, hogy Árpa Attila érzelmei is folyamatosan változtak. Emiatt a műsort úgy kellett alakítaniuk, hogy reagáljanak erre, sokszor azonnal.

A lányok, akik a versenyben szerepelnek, a műsor ideje alatt nincsenek kapcsolatban a kinti világgal. Erre azért is van szükség, hogy egy barátnő se adhasson tanácsot anélkül, hogy tudnák, mi is történik odabent. A stábon belül hoztak egy ezzel kapcsolatos szabályt, miszerint a tartalomról csak azok beszélhettek a lányokkal, akik ebben érintettek, vagyis a „tartalmi stáb.”

Még több bulvár: Csajos estét tartott Victoria Beckham és Eva Longoria (fotók)