Dollár
424,06 Ft
Euró
412,89 Ft
Font
461,74 Ft
Bitcoin
19,535 $

A Manchester United három elődöntőt is elbukott, de pár éve még helyzeteket sem tudtak kialakítani

not image

A T-800-as

2020. augusztus 20. - 14:24

Paul Scholes a három fájó elveszített elődöntő ellenére úgy véli, hogy a Manchester United a helyes irányba halad előre, és jól alakulnak a klub dolgai.

Paul Scholes a három fájó elveszített elődöntő ellenére úgy véli, hogy a Manchester United a helyes irányba halad előre, és jól alakulnak a klub dolgai.

Soron kívül ENSZ-képviselő: „a nyugati nemzetek országunk feldarabolására törekszenek”

Sir Alex Ferguson 1986 és 2013 között volt a Manchester United edzője. A skót legendává vált, és a távozása óta a csapat nem tudott visszatérni a csúcsra. 7 hosszú év telt el, és több vezetőedző váltotta egymást a kispadon, akik nem jártak sikerrel.

Rengeteg kritikát kapott emiatt a vezetőség és a játékosok is. Ugyan voltak költséges igazolások a csapat részéről, a keret soha nem volt kellően erős ahhoz, hogy a Premier League végső győzelméért harcoljon.

Ole Gunnar Solskjaer egy fantasztikus rekorddal ugrott be, és verhetetlen volt vele a csapat, majd jött a mélyrepülés. Hirtelen eltűnt a varázs és a kirúgásáról cikkezett a sajtó. A norvég azonban a helyén maradhatott, és ebben a BL-indulás is segített neki.

Sőt, akár három trófeát is nyerhettek volna, ha nem veszítik el az elődöntőket. Az Európa Ligából a Sevilla ellen estek ki, ami talán a legdühítőbb volt, mivel a Manchester United sokkal jobban játszott és messze több helyzetet, ziccert alakított ki.

EZ VOLT A BALHÉ TÁRGYA A UNITED ELŐDÖNTŐJÉBEN

Paul Scholes, a visszavonult legendás játékos a goal.com hasábjain azt mondta, hogy Solskjaer az elveszített elődöntők ellenére igazán jól teljesített a szezonban, és a norvég érkezése előtt nem tűnt úgy, hogy a csapat helyzeteket tud kialakítani, nemhogy ilyen minőségben és mennyiségben.

„Szerintem Ole nagyon jó munkát végzett. Ha megnézzük azt, hogy a klub hol volt három vagy négy évvel korábban, amikor megérkezett, azt hiszem, óriási különbséget tett. Februártól kezdődően egy más csapatot láthatunk. Két vagy három évig úgy tűnt, mintha helyzetet sem tudnának kialakítani, nem beszélve a gólszerzésről.” – mondta Scholes a BT Sport kérdésére.

„Mióta Bruno (Fernandes) megérkezett, minden nagyon más a csapatnál. Egy unalmas csapatból izgalmas csapatot csinált. A fiatalok is jó hatással vannak rájuk. Brandon Williams remekelt, addig Mason Greenwoodot jól ismerjük. Erről szól a United.”

Az egykori középpályás azonban elismeri, hogy Solskjaernak trófeákat kell nyernie, hogy megfeleljen az igazi elvárásoknak és bizalmat kapjon a rajongóktól. „A három elődöntő elvesztése valóban kiábrándító. Egy bizonyos ponton meg kell nyerned ezeket a mérkőzéseket. Olyan játékosokra van szükség, akik trófeákat nyernek, és ezeket a meccseket behúzzák.”

„Ebben a pillanatban ezt nemigazán mutatják meg. Ez egy olyan klub, melytől trófeákat várnak. Már három év telt el, hogy nem nyertek trófeákat. Ole képes lehet megtalálni annak a módját, hogy nyerjen valamit..”

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/megvan-a-barcelona-uj-sztaredzoje-rossz-hir-a-rivalisoknak/