Dollár
398,81 Ft
Euró
419,56 Ft
Font
486,90 Ft
Bitcoin
16,870 $

A Lucifer nevet kapta egy kisfiú, az anyja nem érti, mi ezzel a baj

Fotó: Michal Bar Haim / Unsplash
Epic

Czinder Tímea

Szerkesztő

Úgy gondolja, bárhogyan nevezné a gyermekét, akadna olyan, akinek nem tetszene.

A legtöbb szülő nagy gondot fordít a gyermeke nevének kiválasztására, mire megleli a megfelelőt. Josie Barnes-nak egy nap csak úgy eszébe ötlött a Lucifer név, és mivel különlegesnek találta, így nevezte el gyermekét – számolt be a Daily Mail.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Az anyát egy brit tévéshowban kérdezték a szokatlan névválasztásról, a nő pedig elmondta, sejtette, hogy sokak nemtetszéstét fogja kiváltani döntése. Mivel ő nem vallásos, számára semmi gond nincs a névvel, és nem is vallási okból választotta kisfiának. Egy babanévkönyvben bukkant a rá, ami latinul egyébként fényhozót jelent.

„Szeretem ezt a nevet, mert tetszik. Nem hiszem, hogy az ördögöt jelenti, legalábbis az én szememben nem. Ha az ördögöt máshogy neveznék, akkor azt a nevet nem kedvelné”

– magyarázta a Plymouth Live-nak.

A baba most hét hónapos, édesanyja pedig azóta került durva támadások kereszttüzébe, mióta szerepelt a tévéshowban. Barnes azonban kitart amellett, gyermeke egy csoda, akit annak ellenére tudott kihordani, hogy szeptemberben féloldali bénultságot és hemiplégiát állapítottak meg nála, és korábban már tízszer veszítette el magzatát.

Barnes természetesen felkészült arra az esetre is, ha kislánya született volna; ő a különleges hangzású Narnia nevet kapta volna.